Vi har ett långvarigt samarbete med Sveapsykologerna. Vi uppskattar Sveapsykologernas kompetens, noggrannhet och förmåga att möta klienter på ett bra sätt. Därtill är Sveapsykologerna lätta att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera Sveapsykologerna.
— Fredrik Ljung, ekonom och medgrundare av Ljung & Sjöberg
 

"David (från Sveapsykologerna) är en mycket kompetent psykolog. Under alla år vi arbetat tillsammans har jag bara hört gott om honom från chefer, kollegor, kunder och klienter."

— Anette Sjödin
VD Kognitiva Teamet & Leg. psykoterapeut KBT, handledare, DIHR

”David (från Sveapsykologerna) är en mycket duktig psykolog. Han kombinerar struktur och teoretiskt kunnande med empati. David är lätt att tycka om, är pålitlig och fungerar bra med alla i teamet. Jag skulle lätt anställa honom igen om jag fick chansen.”

— Sara Burlin Pellbäck
F. d. chef på Stressrehab. Leg. psykolog & leg. psykoterapeut. 

Med hjälp av min behandling hos Sveapsykologerna har jag lärt mig att hantera balansen mellan stress och återhämtning och jag känner mig inte längre utmattad som jag gjorde när jag påbörjade terapin. Jag har lärt mig att lyssna in och uttrycka mina känslor och behov. Jag är mycket nöjd med min behandling hos Sveapsykologerna. Jag skulle absolut rekommendera dem till mina vänner och kontakta dem igen vid behov. Jag uppskattade även möjligheten till behandling via videolänk/kamera och/eller telefon vilket gjorde det mycket enklare för mig att ha tid och rum för behandlingen.
— Johanna N

"Jag sökte hjälp eftersom jag var deprimerad. Jag förbättrades under behandlingen och med hjälp av att ha blivit bättre på att uppmärksamma och ändra på mitt förhållningssätt till mina tankar, känslor samt ändra mina beteenden så lider jag inte längre av depression. Jag vet numera hur jag ska hantera svackor på ett konstruktivt sätt. Jag har bland annat lärt mig vikten av att aktivera mig för att inte fastna i grubbel och ältande. Jag har bara positivt att säga om Sveapsykologerna. Jag upplevde att jag fick ett proffsigt och empatiskt bemötande."

— Adam S
 

"Jag har länge lidit av ångest och inte vetat att det fanns hjälp för det. Det var skönt att förstå att det finns effektiv behandling för det. Genom olika verktyg såsom att kunna se tankar som tankar, ifrågasätta dem, förstå och acceptera mina känslor och förstå hur exponeringar fungerar så är jag idag mycket bättre på att hantera min ångest. Jag är mycket glad över att ha sökt hjälp. Jag är väldigt nöjd över det varma och kompetenta bemötandet jag fick från Sveapsykologerna. "

 

— Emma W