Vill du börja arbeta för oss?

Eftersom vi bedriver terapi på såväl psykologmottagning som via videolänk, telefon och chatt har vi ibland ett stort tryck på klienter. För att kunna hjälpa alla som hör av sig till oss söker vi underkonsulter som vill samarbeta med oss. För de klienter som vill besöka en psykologmottagning är det allra störst efterfrågan i storstäderna. För terapi via videolänk, telefon och chatt finns det ett behov runtom hela Sverige. Som terapeut erbjuds du en unik möjlighet att arbeta på distans, var du än befinner dig i landet. Vi ses med jämna mellanrum i Stockholm och över internet för att stärka teamkänslan.

 
arbeta hos oss3.jpg

Din arbetsplats är var du än befinner dig

De terapeuter som väljer att arbeta med terapi via videolänk, telefon och chatt jobbar från sin dator eller telefon. Som terapeut hos oss får du egna klienter som matchar din profil. För att kunna arbeta för Sveapsykologerna behöver du driva eller starta eget, alternativt använda dig av en firma som kan fakturera oss.

Kontakta oss här

Fyll i formuläret nedan och ge en kortare beskrivning av vem du är, vilka områden du vill arbeta inom samt varför du är intresserad av att jobba hos oss. Sveapsykologerna söker din personlighet och dina meriter! Vi hör av oss till dig så snart vi kan med besked och eventuellt vidare frågor.

 

 

Namn *
Namn