Ta kontroll över ditt liv

 
Depositphotos_76210231_652k.jpg

Sveapsykologerna bedriver psykologisk behandling och psykoterapi, på psykologmottagningen i centrala Stockholm samt via videolänk och telefon. Vi samarbetar även med ett nätverk av externa leg. psykologer och leg. psykoterapeuter. Vi bedriver terapi på svenska och engelska. Vi tar även emot klienter kvällar och helger. Sveapsykologerna är specialiserade på behandling av olika typer av ångest såsom paniksyndrom, social fobi, generaliserad ångest och hälsoångest. Vi behandlar även depression, nedstämdhet, stress, tvångssyndrom, posttraumatiskt stressyndrom, utmattningssyndrom, kriser, sexuella problem, relationsproblem: individuellt och i parterapi, familjebehandling, stödsamtal, låg självkänsla, lågt självförtroende, anknytningsproblematik, existentiella problem, känslomässiga problem, grubbel, oro samt beroendeproblematik: alkoholmissbruk, drogmissbruk, spelmissbruk et. c. Vi har mångårig erfarenhet av behandling av olika psykologiska tillstånd hos barn och ungdomar. Inom företaget finns en bred erfarenhet av arbete med människor från olika kulturer och sociala miljöer. Sveapsykologerna består både av interna och externa terapeuter vilket innebär att vi sitter på våra egna vårdmottagningar och varje mottagning är därmed vårdgivare med eget vårdgivaransvar.

 

Våra tjänster

Sveapsykologerna erbjuder följande tjänster:

  • Individuell terapi.

  • Parterapi.

  • Terapi på psykologmottagning.

  • Terapi via videolänk, telefon och chatt.

  • Föreläsningar för företag, skolor et. c.

  • Kris- och stresshantering för bl.a. företag och skolor.

Kontakta oss på: info@sveapsykologerna.se så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt!

 
 
living-room-2155376_1280.jpg

Vilka är vi?

Sveapsykologernas mottagningar finns i centrala Stockholm, men vi är även tillgängliga för dig online, via videolänk, telefon och chatt - var du än bor!

 
 
 

"Vi har ett långvarigt samarbete med Sveapsykologerna. Vi uppskattar deras kompetens, noggrannhet och förmåga att möta klienter på ett bra sätt. Därtill är de lätta att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera Sveapsykologerna."

— Fredrik Ljung, Ekonom och medgrundare av Ljung och Sjöberg AB.